VAN LIEROP AGENTUREN BRENGT VASQUE OUTDOOR FOOTWEAR NAAR DE BENELUX

De Benelux kan een opvallende, spannende introductie tegemoet zien. VASQUE, het merk outdoor schoenen van het Amerikaanse bedrijf Red Wing Shoes Co, komt naar Continental Europa. En Van Lierop Agenturen (ook verantwoordelijk voor de collecties van het merk Uhlsport) heeft de verantwoordelijkheid voor de Benelux op zich genomen.
Meer dan een eeuw lang produceert het bedrijf Red Wing Shoes Co. al schoenen die ook de zwaarste (werk-)omstandigheden trotseren. Werknemers over de hele wereld zijn generaties lang beschermd door een continue focus op topkwaliteit en continue innovatie. In elk paar schoenen wordt het fijnste leer en andere materialen gecombineerd met compromisloos vakmanschap in de productie en vormt zo opnieuw een bewijs van de ‘heritage’, naam en faam in de USA.
Het bedrijf produceert sinds 1964 ook specifieke outdoor-schoenen voor hikers en backpackers onder het merk VASQUE. Destijds in het kader van het ontstaan en opkomst van vrijetijd(s-activiteiten) en buitensport-(en). En uiteraard wordt de aanpak hierin gekenmerkt door hetzelfde commitment en passie. En nu heeft Marc van Lierop een mooie, maar spannende nieuwe ‘task’ erbij: maak VASQUE groot in de Benelux!
Marc is actief vanuit showroom A38 van Sports Business Center (SBC) in Leusden en zijn contactgegevens: Tel. +31 (0)6-463 67 630 en Email: mvanlierop@j-t.nl

Meer E-news

DIGITALE MARKTPLAATS REFURBED OOK VAN START MET SPORTARTIKELEN
Uiteraard zijn het refurbished producten, maar aangezien het ook demo-modellen kunnen zijn,...
PEDAL PLATE: MARKTVERRUIMENDE PEDAAL-ADAPTER DIE ONDERSTEUNING VERDIENT
Wederom een Nederlands initiatief dat voor de hele branche een belangrijke functie...
L.CATTERTON (WERKMIJ. LVMH) STAPT IN BIJ TOD’S
Deze werkmaatschappij van de Group heeft, na de IPO van Birkenstock weer...