Adverteerders

We bieden onze partners graag een compleet pakket aan om onze achterban, zo inhoudelijk en frequent als maar benodigd is, te bereiken.
Een combinatie van digitale media en platformen zijn beschikbaar. We stellen graag een pakket op maat samen (timing, beschikbare materialen, budget) waarin: E-News, Magazine, Facebook en YouTube hun specifieke plek en rol kunnen krijgen.
Middels Analytics- en andere tools monitoren we de uitlevering, het bereik en uiteraard worden interacties doorgestuurd.

Materialen die we graag ontvangen voor de invulling van de content zijn: beeldmateriaal en logo’s (minimaal 2 MB, max. 4 MB; .jpg-/;webp-format) en tekstbestanden in Word.
Banners in kantklaar .gif-format met een link voor de verwijzing van de geïnteresseerde lezers naar de gewenste webpagina (url).

Voor video-links hebben we ons eigen YouTube-kanaal ter beschikking.  Video’s laden we in in ons kanaal en via een link in het bericht/content worden de bezoekers naar deze video geleid.

Voor verdere informatie of een invulling op maat: bel met Maas op +31 6 53 148 000 of stuur een mailbericht naar:  maasvandrie@333media.nl.