Special editions

Special Editions verschijnen ‘in opdracht’. Deze worden gepubliceerd naar aanleiding van specifieke evenementen, shows, congressen e.d.
De special editions hebben als doelstelling om de achterban van Sport Partner via deze publicaties te informeren over de inhoud van betreffende activiteit en kunnen zowel vooraf (pre-view) of achteraf (verslag of impressie) worden gepubliceerd. De Special Editions worden verspreid naar de gehele database van 333 Media b.v./Sport Partner magazine en krijgen daarmee een maximale distributie.

2024,
nummer 1

TENSON by X-Tend

Tenson, het Zweedse outdoor- en lifestylemerk met wortels aan de Zweedse westkust (opgericht in Varberg 1951) had in de voorafgaande jaren een roerige periode
doorgemaakt waarin zeer onderscheiden herstructurerings- en herpositioneringsprocessen door opvolgende (licentie-) eigenaren op merk-, product-, marketing-, verkoop- en distributie-strategieën werden ‘los gelaten’.
De overname van het merk en de integratie in de groepsstructuur van de New Wave Group geeft Tenson toegang tot de middelen, de expertise en ervaring en synergieën die nodig zijn om het merk te revitaliseren en op basis van de nieuwe, letterlijk merk-waardige thuisbasis, te re-vitaliseren en vervolgens op te
schalen qua activiteiten en winstgevendheid.

2023,
nummer 2

ISPO Munich 2023. Anders en zeker niet minder interessant. Een terugblik

De meningen waren vooraf verdeeld, net als de verwachtingen ook zeer divers waren.
Hoe zou ISPO Munich nog een interessant fenomeen kunnen blijven nu de sportartikelen en de presentatie van de nieuwe collecties naar de achtergrond verdwijnen en de sportindustrie, de ontwikkelingen en de toekomst een veel belangrijkere plek zouden krijgen?
Het bezoek aan de beurs leverde een positieve indruk op.
De transformatie is in volle gang, maar de ISPO Munich 2023 hebben we beleefd als een interessant evenement die de actuele situatie en agenda voor de komende jaren prima bedient met presentaties van (nieuwe) technieken, technologieën, producten en bezoekers laat kennismaken met visionairs, met innovators en met tal van initiatieven die tenminste het overwegen waard zijn.

In deze special edition: ISPO Munich REVIEW doen we verslag.

2023, ISPO Munich. Preview,
nummer

ISPO Munich 2023, 28-30 november 2023 New Perspectives on Sports

ISPO Munich 2023 komt steeds dichterbij; de countdown loopt inmiddels. Van 28 tot en met 30 november 2023 (dinsdag tot en met donderdag) komt de branche opnieuw bijeen in München. De invulling en het programma laten zien dat de organisatie een nieuwe koers inzet met het evenement.
In deze special edition kijken we graag even vooruit en belichten een aantal specifieke karakteristieken en hoogtepunten.

Meer magazine laden