TCK SPORTS GROUP NEEMT MAIER SPORTS GROUP’S ‘ROER’ OVER VAN JESSIE SCHIEKE

TCK Sports Group neemt gefaseerd de (exclusieve) distributie voor Maier Sports in de Benelux over. Met onmiddellijke ingang voor Belgie en vanaf voorverkoop SS25 ook voor Nederland. Jessie gaat op eigen verzoek langzaamaan een stap terug doen en zal daarom haar activiteiten voor Maier Sports stoppen na de voorverkoop FW24-25. De komende periode zal in samenwerking met met Jessie een naadloze overgang van zaken worden georganiseerd.
TCK geeft aan blij te zijn te mogen voortbouwen op het werk van en de resultaten van Jessie in de afgelopen jaren. Hiervoor heeft het een opvolger gevonden in de persoon van Tom Mennen, voor velen een bekende collega in de outdoor branche.

Concreet verwelkomt Jessie tot en met 31 maart 2024 de Nederlandse klant in haar showroom te Hoevelaken voor FW24-25 voorverkoop. Vanaf 1 april is de showroom verlegt naar Sports Business Center in Leusden. Tom zal zich de komende tijd voornamelijk richten op de Belgische markt en opereren vanuit onze showroom in Willebroek.

Meer E-news

DIGITALE MARKTPLAATS REFURBED OOK VAN START MET SPORTARTIKELEN
Uiteraard zijn het refurbished producten, maar aangezien het ook demo-modellen kunnen zijn,...
PEDAL PLATE: MARKTVERRUIMENDE PEDAAL-ADAPTER DIE ONDERSTEUNING VERDIENT
Wederom een Nederlands initiatief dat voor de hele branche een belangrijke functie...
L.CATTERTON (WERKMIJ. LVMH) STAPT IN BIJ TOD’S
Deze werkmaatschappij van de Group heeft, na de IPO van Birkenstock weer...