Peter Dankaart Cup 2023 gaat naar… Duijvestein Zoetermeer

In de afgelopen weken is door Sport Partner via de eigen (social) media intensief aandacht besteed aan deze verkiezing die eindelijk weer georganiseerd kon worden (onderbroken in de Covid-19 periode). Online zijn 448 (geldige) stemmen geregistreerd.Uiteindelijk ontstond een duidelijke TOP-3 die als finalisten van deze verkiezing naar de volgende ‘ronde’ door gingen. Deze TOP-3 bestond uit:
Duijvestein Zoetermeer, Intersport Luxen Leeuwarden en Klif 18 Urk.
Het woord was vervolgens aan de vakjury die de drie finalisten nog eens ‘de maat’ heeft genomen en langs de lat van de criteria heeft gelegd.
De bekendmaking van de winnaar en de bijbehorende prijsuitreiking vond plaats tijdens het door Sports Business Center georganiseerde Brand Event SS2024. Om 17.00 uur was het middenterrein in het Center al goed gevuld. Rond 17.45 uur nam Remco Pelser namens de vakjury het woord en gaf – na een ieder en in het bijzonder de families Jacquet en Dankaart van harte welkom te hebben geheten- founding father Wim Jacquet het woord om de oorsprong en de doelstellingen van de Peter Dankaart Cup nog eens kort en bondig toe te lichten.
En dat loog er niet om. Qua scherpte hebben de jaren de woorden van deze eminence grise totaal geen schade toegebracht. Het vuur en het engagement met het ondernemerschap en de onafhankelijkheid brandt nog altijd als nooit tevoren.
In de zowel letterlijk als figuurlijk maximaal opgewarmde ruimte, kon Johan van de Broek – naar eigen zeggen toch enigzins bedroefd over dit afscheid – de bokaal overdragen aan de winnaar van dit jaar’s editie. Een winnaar die net als de andere finalisten verbaasd maar oprecht heel blij was in de TOP-3 terecht te zijn gekomen en ter plekke zijn geluk niet op leek te kunnen toen bleek dat zijn bedrijf als uiteindelijke winnaar uit de bus was gekomen.

En de winnaar 2023 is: Duijvestein Zoetermeer
Blij verrast en trots als pauw nam Philip Hoobroeckx de bokaal in ontvangst. En na uitvoerig zijn dank en de eer aan zijn team te hebben toebedeeld kon hij het natuurlijk niet laten om z’n blijdschap met een kus te bezegelen. En daarna….. bleef het nog lang onrustig op de Plesmanlaan.

Meer E-news

DIGITALE MARKTPLAATS REFURBED OOK VAN START MET SPORTARTIKELEN
Uiteraard zijn het refurbished producten, maar aangezien het ook demo-modellen kunnen zijn,...
PEDAL PLATE: MARKTVERRUIMENDE PEDAAL-ADAPTER DIE ONDERSTEUNING VERDIENT
Wederom een Nederlands initiatief dat voor de hele branche een belangrijke functie...
L.CATTERTON (WERKMIJ. LVMH) STAPT IN BIJ TOD’S
Deze werkmaatschappij van de Group heeft, na de IPO van Birkenstock weer...