ISPO Munich 2023: ISPO COLLABORATORS CLUB. NIEUW EN ZEER INTERESSANT!

Voor die bedrijven en organisaties die meer inzicht willen hebben hoe hun nieuwe product of dienst ‘het gaat doen’ bij de doelgroep is het volgende initiatief van ISPO de aandacht meer dan waard: de ISPO Collaborators Club.
Sluit je dan aan bij de ISPO Collaborators Club en maak gebruik van een unieke kans om jouw producten, voor de officiële en publieke lancering, te laten testen door een ‘dedicated’ groep van sportliefhebbers!
De Collaborators Club is de exclusieve community van ontwikkelaars en makers in de sportbranche. De Club van professionals die altijd op zoek zijn naar innovatieve sportartikelen en trends. Als lid heeft je de mogelijkheid om jouw product(en) in de praktijk te laten testen door gepassioneerde groep sporters en waardevolle feedback te ontvangen.
Jouw merk kan direct communiceren met de beoogde doelgroep; samen met hen producten te testen, te ontwikkelen en verbeteren. Dit is niet alleen een geweldige kans om de inzet op innovatie te onderstrepen, maar ook om het imago als professionele innovator te versterken en nieuwe klanten aan te trekken.
Een breed scala aan mogelijkheden is beschikbaar; Word daarom nu lid van de ISPO Collaborators Club! Meer info: klik hier!

Meer E-news

PARCOM WIL PME LEGEND OVERNEMEN. SPONSOR MANAGERS VAN SPORTCLUBS ZIJN ONGETWIJFELD ‘IN ALLE STATEN’
Parcom en Just Brands hebben de ACM om toestemming gevraagd voor de...
SMART CARTS EN RFID: EFFECTIEVE TUSSENOPLOSSING WAAR AI NOG TEKORTSCHIET?
Voor Amazon heeft de try-out met kassaloze winkels een hele hoop data...
STROMER START UITROL VAN EUROPESE WEBSHOP IN NEDERLAND
De van origine Zwitserse S-Pedelec-fabrikant My Stromer lanceert zijn eerste Europese onlineshop...