WASBAR ZOU JE ZEKER OOK ALS EEN KANS KUNNEN ZIEN

Het Vlaamse Wasbar staat op het punt de landsgrens over te steken naar ons land. Het concept van Yuri Vandenbogaerde en Dries Henau stamt uit 2012, wat ontstond als een combinatie tussen een restaurant en wasserette. Wasbar heeft inmiddels 12 locaties in België, in  Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge en Hasselt.  Op de een of andere manier lijkt hier een samenwerking met mode-/sport-/outdoor-retail kansen opleveren. Met was-abo’s, -tegoedbonnen enerzijds en vouchers anderzijds en ondertussen ook levensduur en onderhoud bevorderen.

Meer E-news

VERNIEUWEN IS GEEN ZAAK VAN EENS IN ZOVEEL TIJD; VERNIEUWEN IS SEMI-CONTINUE
Bristol was één van de 2024-echecs. Elise Vanaudenhove verklaart het (slechte) imago...
RECOMMERCE ONTWIKKELT ZICH VOORSPOEDIG; TREND ZET DOOR IN 2025
Zowel economische als duurzame overwegingen zorgen voor de argumentatie/motivering. Het bruto handelsvolume...
RUKT DE DIGITALE WERELD IN 2025 VERDER OP? TOEPASSING DIGITALE TWINS ALS TEST VOOR DE REËLE WERELD
In de wereld van de Formule 1 en andere race-disciplines is het...